LOTERIJ

Om loten te kopen, vul onderstaand formulier in. Je krijgt dan een betaalverzoek. Hierin staan ook je lotnummers.
Lees onder het formulier alles over de prijzen en de loterij.

Loten kopen

Superprijzen loterij!


Koop nu loten en maak kans op geweldige prijzen! De opbrengst gaat in mijn School at Sea 2021/2022 fonds, en zal bijdragen om de expeditie te realiseren.


Wat kun je winnen?

1x   Schilderij van tallship de Thalassa (olieverf op doek, 30x40cm) van kunstschilder Henk de Wijn

1x         3-daags verblijf in Airbnb Boshuisje op de Veluwe voor 2 personen: een huisje in het bos in Lunteren helemaal voor jullie zelf, bij              prachtige wandel- en fietsroutes

2x         Dressuurles van KNHS-bondscoach Alex van Silfhout voor 2 personen. (in voorjaar 2021, datum wordt in voorjaar bekend gemaakt en zo              mogelijk in overleg met winnaars.) Eigen paard/pony vereist.

2x         Springles van KNHS-bondscoach Edwin Hogenraat (in voorjaar 2021, datum wordt in voorjaar bekend gemaakt en zo mogelijk in overleg              met winnaars. springles is in groep van 2). Eigen paard/pony vereist.

4x         Crossles van WK-eventing amazone Renske Kroeze op crossterrein de Valouwe in Ede (in voorjaar 2021, datum wordt in voorjaar bekend              gemaakt en zo mogelijk in overleg met winnaars. Crossles is in groep van 4). Eigen paard/pony en enige springervaring vereist.

1x          Zing of speel je eigen demo in, in een professionele geluidsstudio. In Mailmen studio's te Utrecht, van producer Martijn Groeneveld.

2x         Halve dag in luxe sloep voor 4 personen inclusief hapjes en drankjes, in een mooi stukje Nederland (datum in overleg met de winnaars,               locatie is waar de sloep op dat moment ligt)

1x          Gellak behandeling/manicure door Gelly Studio in Volendam.

1x          LeMieux dressuur Pad kobaltblauw, maat Large, aangeboden door MVR ruitersport wekerom.

4x         Paardrijles voor beginners voor 1 persoon van 45 minuten op de Rosa Ranch te Ede. (geen eigen paard nodig).

2x         Fotoshoot van 2 uur (van onderwerp of personen naar keuze) door koos_shoots

1x          Rituals hotscrub

1x          Staatslot

3x Tony’s Chocolonely pakket

SUPERPRIJS: Bij verkoop van 5.000 loten, is er een extra geldprijs van € 1.000,- !!              


Hoe verloopt de trekking:

Op 20 Maart 2021 vindt de trekking plaats. Er wordt met rangnummers gewerkt. Dus het eerste getrokken lot krijgt rangnummer 1, het tweede lot krijgt nummer 2, enz. Prijzen mogen uitgekozen worden op volgorde van rangnummer.


Wat kosten de loten:

1 lot: 5,-

4 loten: 19.75

5 loten: 24,50

10 loten: 45,- (1 lot gratis!)

25 loten: 110,- (3 loten gratis!)

50 loten: 225,- (5 loten gratis!)

100 loten: 450,- (10 loten gratis!)


Hoe koop ik loten:

Vul bovenstaand formulier in.

Je telefoonnummer wordt gebruikt om een betaalverzoek naar te sturen voor betaling van de loten, en om contact met je op te nemen als je een rangnummer gewonnen hebt, zodat je een prijs uit de prijzenpot kunt kiezen. Als je bij de trekking benaderd wordt om een prijs uit te kiezen en je reageert niet binnen 24 uur, wordt je rangnummer naar achter geschoven.


Hoe wordt deze loterij mogelijk gemaakt:

Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door sponsors! Ik wil alle sponsors hier enorm voor bedanken!

Heb je zelf ook iets geweldigs toe te voegen voor de prijzenpot? Neem contact met me op zodat we kunnen kijken of dit nog toegevoegd kan worden. Hoe groter de prijzenpot, hoe meer loten ik kan verkopen.


Dank jullie wel:

Kees en Corry Prins, Henk de Wijn, Renske Kroeze, Wendela Schlimmer, Martijn Groeneveld, Alex van Silfhout, MVR ruitersport wekerom, Edwin Hogenraat, Gelly Studio, Sandra Prins