Het Doel


Ik wil heel graag het schooljaar van 5 VWO (2021/2022) grotendeels al zeilend op een schip doorbrengen, over de oceaan naar het Caribisch gebied en weer terug.

Dat mooie en wilde plan zal ik wat verder toelichten.

Ik wil namelijk graag mee met School at Sea. Deze organisatie biedt jongeren van 15 en 16 jaar de kans om zich te ontwikkelen door ze met elkaar de oceaan te laten oversteken, samen met een aantal docenten, zodat je school kunt blijven volgen. Maar naast het gewone schoolwerk, leer ik vooral veel over de wereld, en over mijzelf!

Je maakt aan de ene kant kennis met nieuwe culturen, bijzondere natuur en hoe je back to basics moet leven op een schip. Aan de andere kant leer je enorm goed samen te werken, ontwikkel je je leiderschapskwaliteiten, je zelfvertrouwen en je zelfstandigheid.

Dat avontuur wil ik aangaan.

Om dit te kunnen realiseren zoek ik sponsors. Het zou super zijn als je me wil helpen dit waar te kunnen maken!Meer over School at Sea

Bij School at Sea vaar je zes maanden met het Tall Ship de Thalassa naar Zuid Amerika, en weer terug. Onderweg volg je school, en tegelijkertijd helpt iedereen op de bestemming te komen, door het schip te zeilen en eten te koken. Op de tussenstops maken we leerzame excursies.

School at Sea is erop gericht om je talenten te ontwikkelen. Leren door te doen. Nieuwe inzichten opdoen, over de wereld en jezelf.